Meer dan duizend jpgVoor elk moment de juiste bril

Een ski jack voor op de wintersport. Iets luchtigs als u de zon in gaat. Een speciaal shirt en broek voor als u gaat fietsen of hardlopen buiten en iets feestelijks voor naar een feestje. Voor elke gelegenheid is er een aparte outfit. Maar waarom dan altijd dezelfde bril? Speciale brillen kunnen heel veel activiteiten prettiger, aangenamer en zelfs veiliger maken.

Slim bezig met een goede reservebril

In veel Europese landen is een reservebril in de auto verplicht. Maar ook als u niet in het buitenland rijdt, is een goede reservebril op de juiste sterkte onmisbaar. Houd hem bij de hand voor het geval uw huidige bril onverhoopt stuk gaat. En gebruik hem bij het klussen of poetsen in huis en bij werken in de tuin. Bij al deze activiteiten loopt u meer risico op krasjes. Zo blijft uw huidige bril langer mooi.

Geen stijve nek meer met de beeldschermbril

Werkt u vaak met de computer? Dan heeft u ongetwijfeld gemerkt dat het beeldscherm te ver weg staat voor uw leesbril, maar te dicht bij voor uw normale bril. Zodat u uw hoofd in een onnatuurlijke stand moet houden. De beeldschermbril lost dit probleem op: goed zicht, een natuurlijke houding en daarom minder hoofd- en nekklachten. 

Extra feestelijk met een héél andere bril

Een uitnodiging ontvangen voor een spectaculair feest, een bruiloft of een gala? Uw bril bepaalt voor een groot deel uw uiterlijk en persoonlijkheid. Zo’n feestelijke gelegenheid vraagt natuurlijk om gezien te worden. Een mooie bril die past bij uw nieuwe outfit maakt het plaatje helemaal compleet.

Wij hebben een héél uitgebreide collectie van monturen in voorraad  en voor elk budget.

Ook voor liefhebbers van exclusieve monturen kunnen we u eventueel het volgende aanbieden:

 

Odette Lunettes

 

 Unknown

 

 

Wolfin

 

visual 2019

 

W-Eye

 

Job 0529 

 

Rolf Sustainable, 3D geprint met plantaardig materiaal

 

ROLF brillen substance kollektion design ARAX detail

 

 

Rolf Titanium 3D geprint

 

Job 0521

 

 Rye & Lye

 

Rye en Lye bril

 

X-Ide

X ide Brillen

 

 

Collectie van Giorgio Armani

Kom vrijblijvend langs

Ga naar boven